Gepubliceerd op 31 juli, 2018

Make My Day en Marmalade slaan handen in elkaar voor nieuw muziekproject CoolKids

Het Gentse productiehuis Marmalade lanceert met ‘CoolKids’ zijn eerste muziekproject. Make My Day zal hen hierin begeleiden en de boekingen van CoolKids exclusief voor zijn rekening nemen. 

CoolKids is een groep enthousiaste en getalenteerde jongeren die frisse en hippe Nederlandstalige muziek brengen. Zo’n 20 jongens en meisjes tussen 12 en 18 jaar brengen eigentijdse nummers en vertrekken daarbij vanuit hun eigen leefwereld. Het resultaat: herkenbare en aanstekelijke songs die iedereen kan meezingen, gecombineerd met toegankelijke danspassen.

 

Debuutsingle

Bij de start van de zomervakantie lanceerde CoolKids hun debuutsingle getiteld ‘CoolKids’! De single is meteen een blauwdruk van wat we van hen mogen verwachten. De groep liet ook meteen een bijhorende videoclip op het publiek los. Daarin slaan ze letterlijk de schoolpoort achter zich dicht en duiken ze enthousiast de zomer in.

De groep is erg ambitieus en weet meteen al enkele podia voor hen te winnen. Zo kan je ze in augustus terugvinden op tour langs de kust bij ‘Feest Op De Dijk’.

 

Ervaren rotten

Marmalade verzamelde voor de begeleiding van CoolKids een team van deskundigen. De groep staat onder muzikale leiding van Kristof Aerts. Tim Van der Straeten zorgt voor de gestroomlijnde choreografieën. De styling van de jongeren staat onder leiding van Jody Van Geert, en Haar & Make-up worden verzorgd door een team onder leiding van Mitch Fabry. De algemene leiding van het project is in handen van producer Yoshi Aesaert en regisseur Ruben Vandenborre. Make My Day verzorgt de boekingen! Stuk voor stuk professionele artiesten en ervaren rotten in hun vak!

 

Met CoolKids wil Marmalade investeren in sterk en jong talent! Vlaanderen is klaar voor een hip collectief van nieuwe gezichten en wil daarmee het muzikaal kinder- en jongerenaanbod vergroten. CoolKids dat is muziek voor en door jongeren!

 

CoolKids vanaf nu exclusief te boeken via Make My Day! 

 

Facebooktwittermail

Video's / Fotogalerij