Mobiele bands: een coronaproof concept

Gepubliceerd op 11 juni, 2020

Mobiele bands: een coronaproof concept

Na meer dan 10 weken te vertoeven in ons kot door COVID-19, mogen we eindelijk weer naar buiten! Als je het ons vraagt, vraagt dit om een feest. Maar wat is een evenement zonder muziek?! Wij hebben met onze mobiele bands een muzikaal én coronaproof concept kant en klaar voor u.

Een mobiele band is een duo, trio of kwartet die al wandelend hun muziek brengt tussen het publiek. De band zet in op interactie met uw gasten vanop een veilige afstand. U hebt een ideale sfeermaker in handen die de social-distancing kan garanderen én akoestisch een optreden geeft voor een lager budget. Geen kosten voor geluid, licht en podium.

Mobiele bands zijn er in alle vormen en maten: duo’s, trio’s, kwartetten, … Ook qua genres hebben wij een ruim aanbod. Denk aan pop, salsa, schlager, rock & roll, … We kunnen zelfs volledig op maat werken. Bekijk hier ons aanbod aan mobiele bands en contacteer ons via e-mail, telefoon, videochat, social media of website voor meer informatie.

Met een mobiele band hebt u dus alles bij elkaar om er toch een geslaagd en kleinschalig feest van te maken. Want het is tijd dat we met muziek de mensen terug samen kunnen brengen!

 

 

 

 

Facebooktwittermail