Tweede Cultuurweekend voor De Goubloem met Make My Day

Gepubliceerd op 16 februari, 2018

Tweede Cultuurweekend voor De Goubloem met Make My Day

Voor het tweede jaar op rij werkt De Koninklijke Rederijkerskamer De Goubloem samen met Make My Day voor hun Cultuurweekend. Dit jaar staan Nele Goossens en Ann van Den Broeck in de spotlights. Zij brengen op 17 en 18 maart 2018 in CC Het Bolwerk te Vilvoorde hun nieuwste productie.

Cabaretière Nele Goossens brengt met ‘Dag Janine en dag José’ haar derde zelfgeschreven onewomanshow op de planken. Het is een luchtige vertelling over het leven van alledag met een gevoelige noodkreet naar een integer bestaan.

Actrice, zangeres en musicalster Ann Van den Broeck zingt met ‘Acht Noten’ wat ze zelf het liefste hoort. En dit in het Nederlands. Oude en nieuwe pareltjes, bekende deuntjes in een nieuw jasje en zelfs ook wat eigen werk. Ann duikt als actrice in vele rollen, brengt vele karakters op de planken en zong in het verleden al vele noten, allemaal naar de keuze van programmatoren of productenten. In ‘Acht Noten’ kiest ze zelf en verrast ze als nooit tevoren.

Wil jij deze dames ook aan het werk zijn? Aarzel dan niet en bestel jouw tickets via de Goubloemfoon (0475 910 383) of online via www.degoubloem.be. 

 

Dag Janine en dag José: 17 maart 2018 – 20u00 – CC Het Bolwerk te Vilvoorde

Acht Noten: 18 maart 2018 – 15u00 – CC Het Bolwerk te Vilvoorde

 

Facebooktwittermail

Video's / Fotogalerij