Voice Male bereikt de Exit na 20 jaar

Gepubliceerd op 14 maart, 2018

Voice Male, Vlaanderens bekendste  a capella groep, zet een punt achter hun mooie carrière van ruim 20 jaar! Hun einde vieren ze met een korte en krachtige afscheidstournee, “Exit”. Deze zal zowel door Vlaanderen als Nederland lopen en start in september 2018 tot en met het voorjaar 2019.

De mannen van Voice Male, bestaande uit Jan Vannot, Tijl Corremans, Jo Annemans, Jan Coesemans, Jean-Pierre Bodson en Harald Van Beeck, begonnen lang geleden als Kamer 11 in het Antwerps Kathedraalkoor als enthousiaste koorknapen. Ze werden pas bekend in 1999 met hun deelname aan Eurosong. Daarna kwamen er heel wat tournees, passages in verschillende landen en samenwerkingen met onder andere Belle Perez, Sandra Kim, Sertab Erener, etc. Ontelbare keren waren ze te horen en te zien op de radio en televisie bij bv. Paul De Leeuw, De Wereld Draait Door en Viva Vlaanderen. En in 2014 brachten ze hun 10de album uit “Friday – The Radio Sessions”, naar aanleiding van hun wekelijkse bezoek bij Q-music. Voice Male is dus een groep met bakken ervaring in binnen- en buitenland. Tijdens hun afscheidstournee “Exit” zal dit dan ook al snel duidelijk worden.

De inhoud van “Exit” is nog een verrassing maar de bezoekers kunnen zich alvast verwachten aan een combinatie van verhalen van vroeger, een reis door de tijd, liedjes van toen en nu, een lach, een traan, een kippenvelmoment, iemand die z’n tekst vergeet, een gemist danspasje, een blik achter de schermen, of in de tourbus, een schuine mop, gedraai met ogen, een gewaagd arrangement, pakkende vertolkingen, nachtegalenzang, handgeklap, voetgestamp, geen polonaise, kledij waar toch net iets langer over had nagedacht kunnen worden, the Lion sleeps tonight, veel toemtoem en pampam, … én wat ongemakkelijk geschuifel als het doek uiteindelijk valt.

Voice Male is een a capella groep met een ontzettend groot repertoire en geschikt voor een breed publiek. Aarzel dus niet en boek deze unieke a capella groep nog een laatste maal! Een festival, een corporate event of artiest in uw CC of GC?! Het kan allemaal! Aarzel niet en vraag nu je prijsofferte aan.

Bekijk hun aankondiging hier:

Facebooktwittermail