Make My Day trotse partner van ZOOmerbar

Gepubliceerd op 21 juni, 2019

Make My Day trotse partner van ZOOmerbar

’s Werelds mooiste 19de eeuwse dierentuin, Zoo Antwerpen, opent binnenkort haar eigen zomerbar onder de toepasselijke naam ZOOmerbar ZOO Antwerpen. Tijdens de zomermaanden zal je op het Flamingoplein kunnen genieten van een heerlijk drankje en zomerse gerechtjes onder begeleiding van live muziek. Voor dit laatste ging ZOO Antwerpen een samenwerking aan met Make My Day.

Make My Day koos ervoor om de beleving van live muziek in een speciaal jasje te stoppen. Zo werkten we diverse thema’s uit per weekdag. Op maandag kan je genieten van Franse Chansons. Op dinsdag staat het Nederlandstalige lied centraal om dan op woensdag verrast te worden door het beste wat de accordeon te bieden heeft. Jazz, blues en crooners staan donderdag op het menu. Op vrijdag feesten we het weekend in met swingende covers. Zaterdagavond is het Salsa night. En op zondag verzorgen wij een Live Jukebox waarbij het publiek de playlist in handen heeft. Voor ieder wat wils!

Check hier de gedetailleerde muziekkalender.

 

De ZOOmerbar is open van 29 juni tot en met 1 september, elke dag van 16u00 tot 21u00 op het Flamingoplein. De toegang tot de bar is volledig gratis, ook als je de ZOO (betalend) niet bezoekt. Bovendien is er naast dit alles ook kinderanimatie. Een ideale gelegenheid om met de hele familie te komen genieten op ’t schoonste terras van ’t Stad!

 

Facebooktwittermail

Video's / Fotogalerij