4TACT lanceert nieuwe single ‘Geft ons een spuitje’

Gepubliceerd op 25 februari, 2021

4TACT lanceert nieuwe single ‘Geft ons een spuitje’

4TACT, De Strangers Tribjoet Show, lanceert een nieuwe single waarmee ze de actualiteit op de voet volgen. Met ‘Geft ons een spuitje’ moedigen de artiesten iedereen aan om zich te laten vaccineren.

Vorig jaar nog scoorde 4TACT bijzonder goed met hun compilatiesingle ‘De Strangers Medley’. Door alle radiozenders waren ze talloze keren te horen in de ether. Ook pers, nationale radio en TV lieten zich niet onbetuigd en programmeerden de groep met plezier. Het resultaat: een propvolle zomer boordevol optredens. Corona gooide echter heel wat roet in het eten en alle optredens en promotionele activiteiten werden geannuleerd.

 

De artiesten bleven echter niet bij de pakken zitten en pikte vrolijk in op de actualiteit. De lancering van de single ‘Geft ons een spuitje’ kent een groot succes. Alles werd volledig volgens de strikte maatregelen opgenomen en het resultaat mag er zijn. Ondertussen kent de videoclip al meer dan 80 000 views. Het nummer is een cover van Dreadlock Holiday van 10cc. 4TACT vertolkt dit nummer zoals steeds met de nodige humor en in de onvervalste Strangers-stijl. Deze single is een voorbode voor meer. Binnenkort lanceert de groep immers hun eerste album boordevol Strangers successen. Iets om naar uit te kijken!

 

Bekijk hier de videoclip!

 

Facebooktwittermail