Categorie: ,

ABBA4U

ABBA-nummers zijn en blijven een mijlpaal in de evolutie van de popmuziek. Iedereen blijft er van houden en één voor één zijn het muzikale parels.

Muzikanten zullen dit beamen: een ABBA-nummer brengen zoals het hoort ligt niet zo voor de hand, en blijft een uitdaging voor iedere band. Deze factoren waren de motivatie voor het oprichten van ABBA4U.

Een pruik opzetten, een pakje aandoen, en dan wat ABBA-hits nabootsen in de hoop dat het wat aanslaat, is niet het uitgangspunt van deze bezetting. Het gaat hier niet om een verkleedpartijtje, de muziek van ABBA staat centraal, er wordt gestreefd naar perfectie in zowel uitvoering als interpretatie.

Iedere noot, werd onder het wakend oog van onze MD, Filip Bollaert, geanalyseerd en onder de loep genomen. De muzikanten werden niet op hun look , maar wel om hun kunnen geselecteerd, en het resultaat mag er dan ook zijn! Het niveau van deze 7-koppige band is uniek in Vlaanderen en omstreken.

Tijdens de 75-minuten durende voorstelling brengt ABBA4U een opeenvolging van de meest gekende Abba-wereldhits. Nummers als Voulez Vous , Summernight city, Money Money Money …. brengen je ongetwijfeld in een party mood. Thank you for the music, What’s the name of the game, Fernando … doen je eerder een traantje wegpinken.Waterloo, Does you mother know … hebben een hoog rock&roll gehalte. Kortom, alle emoties worden geprikkeld tijdens een show van ABBA4U!

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , ,

Tarieven

    Prijs op aanvraag

Video's / Fotogalerij

 

Deze band boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons