Anne De Baetzelier

Offerte voor deze artiest

Categorie: ,

In 1988 zette Anne De Baetzelier haar eerste stappen in de televisiewereld als copresentatrice van het programma ‘Bingo’ op VRT. Een jaar later, na haar Miss België-overwinning, kreeg ze bij VTM een contract aangeboden voor het omroepwerk.

Naast het omroepen, presenteerde ze verschillende programma’s zoals Rap Klap, Het 3-stedenspel, Dames en Heren en de 1-2-3 Show. Tijdens de zomermaanden werd zij samen met Willy Sommers het vaste gezicht voor Tien om Te Zien.

Bij Radio Mango verkent ze met de luisteraars het medialandschap in het programma ‘Mango Zapt’. In maart 2002 gaat Ilse De Meulemeester op zwangerschapsverlof en helpt vervangster Anne tv-kok Piet Huysentruyt aan het kookfornuis in ‘Lekker Thuis’.

Deze dame blijft een vaste waarde voor VTM en is ook in de evenementenwereld een fel begeerde presentatrice voor bedrijfsevents.

Op 31 december 2006 presenteerde Anne De Baetzelier voor het laatst het spelprogramma ‘Puzzeltijd’. Zij heeft de quiz drie jaar aan elkaar gepraat, maar wil zich nu meer toeleggen op andere uitdagingen. Zo kon je haar nog een tijdje aan het werk zien in de Splash-reportages.

Facebooktwittermail

Tags: ,

Tarieven

    Prijs op aanvraag

Video's / Fotogalerij

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons