Categorie: ,

Willy Sommers voorstellen is haast niet nodig. Hij staat als zanger al 50 jaar op de planken. Wat in zijn geval zoveel betekent als: 50 jaar in de hitlijsten. Dus, ja, in het geval van Willy De Gieter geven de fans van het eerste uur nog steeds present én lijkt hem na al die jaren zowaar de eeuwige jeugd gegund.

Met 50 jaren hits in de rugzak heeft Willy daarom een zuiver hit-programma uitgewerkt, van bijna anderhalf uur. ‘Zeven anjers zeven rozen’, zomerhits en klassiekers, ‘Als een leeuw in een kooi’, van oldies tot ‘Sandy’ of ‘Liefste’. De hitmachine draait op volle toeren, deze rot in het vak is springlevend. Met ‘Willy Sommers – de Hits’ heb je een succesformule op het podium staan voor jong en oud.

Deze artiest is ook steeds een graag geziene gast op het Schlagerfestival. Samen met andere artiesten zoals (Laura Lynn, Yves Segers, De Romeo’s etc) zet hij de tent op zijn kop.

In 2010 werd Willy Sommers gehuldigd in De Eregalerij voor “een leven vol muziek”. Ook in 2020 kreeg hij een award ‘Vlaams Populair’ op de Music Industrie Awards, live uitgezonden op één. Opmerkelijk: hij ontving deze award zes dagen na een zwarte hartoperatie. Een doorzetter en een kenner van zijn vak: dat is het minste wat je kan zeggen van de koning van het Vlaamse lied.

 

Deze artiest boeken doe je het best bij Make My Day!

 

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Video's / Fotogalerij

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons