Anthems (90’s Rock Experience)

Offerte voor deze artiest

Categorie: , ,

ANTHEMS (90’s Rock Experience)

Anthems neemt u mee op een duizelingwekkende rocktrip doorheen de jaren ’90. Denk aan ‘Alive’ van Pearl Jam, ‘Black Hole Sun’ van Soundgarden’ en ‘Smels Like Teenspirit’ van Nirvana. Ze vergeten hierbij de slipstream van de New-Wave en de cross-over met de Hip-Hop niet. Ook de volgende legendarische bands mogen in hun setlist niet ontbreken: Greenday, Soulwax, dEUS, Pixies, Faith no more etc.

De front is in handen van zanger, performer en vocal coach Tom Olaerts (Funky D, XL Band etc.). Samen met zijn doorwinterde muzikanten vuren zij de grootse hymnes op u af! Op het podium staan stuk voor stuk fantastisch muzikanten met een rugzak vol ervaring. Allemaal prille veertiger en tevens ook allen kinderen van de legendarisch ‘nineties‘.

Anthems (90’s Rock Experience) is een must-see als U even genoeg heeft van de hedendaagse popdeuntjes op de radio en nog eens vurig verlangt naar een avondje collectief joelen van: “F*ck you, I won’t do what you tell me!”

Deze artiest boeken doe je exclusief bij Make My Day!

 

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Video's / Fotogalerij

Anthems: 90's Rock Experience

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons