Clara Cleymans

Offerte voor deze artiest

Categorie: , ,

Clara Cleymans is een Belgische actrice, musicalster, zangeres, presentatrice en muzikante. Ze is de dochter van muzikant Jan Cleymans en actrice Karin Jacobs en de zus van acteur Jelle Cleymans. Oorspronkelijk speelde ze alleen maar gastrollen, maar in 2010 brak ze door bij het grote publiek met vaste rollen in de VTM-reeks Dag en Nacht en de Één-soap Thuis. In 2011 is ze ook te zien in Code 37 waar ze psychiater Vicky Renders speelt en speelt ze een belangrijke rol in de nieuwe fictiefilm Groenten uit Balen.

Op 25 februari 2011 werd ze door de Vlaamse Televisie Academie bekroond met de Reizende ster 2010 award tijdens de Vlaamse Televisie Sterren.

In 2012 speelde ze de hoofdrol in de veel besproken en bejubelde reeks Quiz Me Quick.

Vanaf 2010 speelt ze mee in het VTM-programma Tegen de Sterren Op waar onder anderen haar imitaties van Erika Van Tielen, Lady Gaga, Elke Vanelderen en Selah Sue opvallen.

4 seizoenen lang speelde ze de hoofdrol in de politiereeks De Ridder op één. In deze opvolger van Witse vertolkt ze de hoofdrol, Helena De Ridder, een substituut van de Procureur des Konings.

De laatste maanden tourde ze samen met haar man, Jo Mahieu, door Vlaanderen met hun programma Club 27.

Ondertussen speelt ze ook regelmatig mee met theatergezelschap Comp. Marius.

Clara Cleymans is van alle markten thuis!

Facebooktwittermail

Tags: , ,

Tarieven

    Prijs op aanvraag

Video's / Fotogalerij

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.