Jelle Cleymans

Offerte voor deze artiest

Categorie: , , ,

Jelle Cleymans is op enkele jaren tijd uitgegroeid tot één van de bekendste gezichten in het Vlaamse medialandschap. Ondanks zijn jonge leeftijd, heeft hij toch al een gevuld palmares. Op televisie zagen we hem al in Thuis, maar ook in de Kotmadam, Lili & Marleen, Flikken, Spoed en Spring.

Zijn artistieke bijdrage aan de musicals Daens, Kuifje en ’14-’18 gingen ook niet onopgemerkt voorbij.

Als ketnetwrapper deed hij ook heel wat presentatie-ervaring op.

In 2012 schuimde hij onder andere met Barbara Dex het Vlaamse land af met een kleinkunst tournee. Ook met zijn “zijn partner in crime” Jonas Van Geel zorgt hij al een paar jaar voor de nodige ambiance op verschillende festivals in de zomer, samen met hun band Cleymans & Van Geel.

Ondertussen heeft hij al 4 eigen solo-platen uit: “Naakt doe ik de afwas” ; “Welk Ook en Hoeveel Tranen”;  “Napoleon XXIII” en “Roubaix”.

Jelle is te boeken als solo artiest met zijn eigen band (festivalset); als gast bij een orkest of harmonie; als presentator of met “Cleymans & Van Geel”.

Facebooktwittermail

Tags: , , , ,

Tarieven

    Prijs op aanvraag

Kalender

Video's / Fotogalerij

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.