Cleymans & Van Geel

Offerte voor deze band

Categorie: , ,

Jelle Cleymans en Jonas Van Geel zijn vrienden. Ze zijn zelfs beste vrienden. Noem ze gerust bloedbroeders. Dat zijn ze niet alleen aan de toog van het café, maar ook al meer dan 15 jaar op de planken.Op zoek naar een geldig excuus om de nieuwjaarsnacht van 2004 op een alternatieve manier door te worstelen, richtten de heren een Nederlandstalige coverband op. Deze groep ontpopt zich tot één van de vaste waarden op talloze binnen- en buitenpodia. Met een mix van onverwoestbare songs en de nodige dosis humor, maakt Vlaanderen kennis met CLEYMANS & VAN GEEL.

Hoewel de interne roep naar eigen muziek de laatste jaren steeds luider en luider klonk, was er altijd wel weer een reden om er niet aan toe te geven. Maar in 2020 bracht het duo CLEYMANS & VAN GEEL een allereerste album uit met eigen songs. Omdat het tijd werd. En omdat ze er gewoon belachelijk veel zin in hebben.

Hoewel hun debuutalbum in volle “Coronastorm” werd gereleased, stond het na al amper twee weken op nummer 1 in de Ultratopchart. Ook hun singles Aan de liefde ten onderTijgers en Heimwee deden het opmerkelijk goed in de hitlijsten. Cleymans & Van Geel staan als muzikaal duo nu echt volledig op de muzikale kaart.

Ze maakten op bestelling van Q-Music 8 gesmaakte covers waarvan Señorita een radiohit werd. Je kan ze allemaal hier herbekijken.

Ondertussen zijn ze sinds 15 februari elke maandag te zien Liefde voor de Muziek waar ze samen met Willy Sommers, Geike Arnaert, Tourist LeMC, Emma Bale, Ronny Mosuse en Bert Ostyn (Absynthe Minded)  elkaars hit in een nieuw jasje steken. Cleymans & Van Geel staan als duo volledig op de muzikale kaart.

Wil je hen samen met deze artiesten live aan het werk zien? Bestel dan snel je tickets voor Liefde voor Muziek LIVE in de Lotto Arena op zaterdag 25 en zondag 26 september 2021. Tickets en info; klik hier!

 

Op vrijdag 15 oktober 2021 kan je Vlaanderen’s favoriete boezemvrienden aan het werk zien in de Stadsschouwburg te Antwerpen. Het wordt een avond vol muziek, humor en ambiance. Deze show is ondertussen helaas helemaal uitverkocht! Maar niet getreurd: Op Zaterdag 17 oktober 2021 voegen ze er nog een tweede concert aan toe. Tickets kan je hier kopen. Wees er snel bij!

 

Deze artiesten boeken doe je exclusief bij Make My Day!

Volg het reilen en zeilen van de band op de voet via Facebook.

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kalender

Kalender akoustisch

Video's / Fotogalerij

 

Deze band boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Cleymans & Van Geel
boek je bij Make My Day!

Contacteer ons