Dries & de Belgen

Offerte voor deze artiest

Categorie:

 

 

Frontzanger Dries De Vis & zijn ‘Belgen’ brengen Nederlandstalige popsongs uit Vlaanderen en Nederland die recht uit het hart komen. Liedjes die werkelijk iedereen kan meezingen! Met een overdosis aan enthousiasme, leuke samenzangen én een portie stevige kloten doorprikken ze het repertoire van Clouseau, Raymond Van het Groenewoud, Gorki, Doe Maar, De Kreuners, en zo veel meer.

Dries & de Belgen is een energieke liveband met een stevige live-reputatie. Zo stonden ze onder andere op een overvolle Korenmarkt van de Gentse Feesten en speelden ze de voorprogramma’s van Slongs Dievanongs en Cleymans & Van Geel.

De band bestaat stuk voor stuk uit jong geweld. Ze weten als geen ander het publiek te bespelen.

Haal de dansschoenen boven, smeer de kelen want met Dries & de Belgen is het feest!

 

De band wordt gedragen door frontzanger Dries De Vis. De Vis zette in 2006 zijn eerste stappen op het podium als ‘Pinokkio’ in de gelijknamige musical van Studio 100. Al snel volgenden musicals als ‘Kuifje de Zonnetempel’, en ‘The NeverEnding Story’ waarin hij telkens een hoofdrol vertolkte. Hij volgde de opleiding Woord/Drama aan de!KUNSTHUMANIORA en de opleiding Kleinkust aan het Conservatorium van Antwerpen. Naast zanger zijn is Dries ook actief als acteur in het theater en de tv-wereld (Witse, Familie, GoGoGo, Nachtwacht, … ). Ook verleent hij zijn stem als stemacteur aan diverse reclamespots, series en films van o.a. Ketnet en Disney Channel.

In 2017 was Dries één van de acht kandidaten in het humoristisch Eén-programma ‘Voor de Leeuwen’ met Bart Peeters. In 2018 werd Dries door Studio Brussel geselecteerd voor het traject ‘Studio Dada’ en mocht hij er zijn eigen radioprogramma presenteren. Hij kreeg ook de kans om op Tomorrowland en Pukkelpop te presenteren. Ook nam hij deel aan de Q-academy, waar hij gecoacht werd door Wim Oosterlinck.

 

Deze artiest boek je bij Make My Day! 

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , , , ,

Video's / Fotogalerij

Dries & De Belgen

Dries & de Belgen zet de Korenmarkt tijdens de Gentse Feesten op z'n kop!

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Dries & de Belgen boeken doe je bij Make My Day

Contacteer ons