Dries De Vis & De Belgen

Offerte voor deze artiest

Categorie:

 

Zanger en acteur Dries De Vis (Familie, GoGoGo,Voor de leeuwen) trekt door Vlaanderen met de beste Nederlandstalige rock- en popsongs. Daarbij wordt hij geruggesteund door een bende jonge muzikanten: De Belgen.

Met een overdosis aan energie, enthousiasme en leuke samenzangen brengen ze Nederlandstalige covers. Clouseau die danst met The Scene en Raymond van het Groenewoud? Of Will Tura die flirt met De Kreuners en Doe Maar? Maak kennis met een originele set waarin meezingers en eigen werk elkaar perfect aanvullen.

Dries De Vis & De Belgen vormen een energieke topband met een stevige live-reputatie. Zo stonden ze onder andere op een overvolle Korenmarkt op de Gentse Feesten en speelden ze de voorprogramma’s van Cleymans & Van Geel en Slongs Dievanongs.

De band bestaat stuk voor stuk uit jong geweld. Elk optreden bereiken De Belgen muzikale hoogtes en weet Dries als geen ander het publiek te bespelen. Een synergie die potten breekt op het podium.

Smeer de kelen en haal de dansschoenen boven, want met Dries De Vis & De Belgen is stilstaan geen optie!

Deze artiest boek je bij Make My Day! 

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , , , ,

Video's / Fotogalerij

Dries De Vis & De Belgen

Promovideo Dries De Vis & De Belgen!

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Dries & de Belgen boeken doe je bij Make My Day

Contacteer ons