Eveline Cannoot

Offerte voor deze artiest

Categorie: ,

Eveline Cannoot liet voor het eerst van zich horen in 2005 met haar deelname aan Star Academy op VTM. Ze eindigde bij de laatste 13. Een nieuwe wereld ging voor haar open. Deze Vlaamse zangeres bracht nadien enkele singles uit en was ook vaak te zien op TV in gastrollen bij series zoals Familie, Spring, Wittekerke etc. Ook in enkele Vlaamse musicals mocht ze het beste van zichzelf geven.

Ondertussen is Eveline uitgegroeid tot een bezige bij in haar vak en is muziek nog steeds haar grootste passie. Zo is ze sinds 2014 één van de gezichten van Ment TV. Elke week presenteert ze er haar eigen live programma én praat ze ook het spelprogramma ‘100 seconden’ aan elkaar op zaterdagavond.

We horen haar warme stem ook geregeld op radio 2 met haar hits ‘Hartslag’, ‘Ben jij gelukkig met mij’, ‘Adrenaline’… en nu ook ‘Alleen nog leuke dingen’. Voor het schrijven van haar nummers werkt ze geregeld samen met zeer gekende artiesten zoals Sabien Tiels en Udo.

Laat je door deze stijlvolle artieste Eveline Cannoot verrassen door haar eigen repertoire, maar ook door klassiekers van Ann Christy, Lisa Del Bo, Dana Winner en vele andere Vlaamse liedjes.

 

Eveline Cannoot boeken doe je het best bij Make My Day!

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , ,

Video's / Fotogalerij

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons