Categorie:

Isabelle A

Isabelle A voorstellen is eigenlijk overbodig. Met nummers als ‘Wie ben jij’, ‘Jij mag altijd op me rekenen’, ‘Hé lekker beest’, ‘Blank of Zwart’ en vele anderen heeft ze een mooie hitverzameling bijeen gezongen.

Ze werd de nieuwe zangeres van The Expendables in 2012. In 2013 richtte ze samen met Evi Goffin en Anneke van Hooff de groep De Grietjes op. Goffin verliet de groep en werd vervangen door achtereenvolgens Silvy De Bie, Esther Sels en Ianthe Tavernier. Begin 2018 hielden De Grietjes ermee op.

In 2016 stond Isabelle A 25 jaar op de planken. Ze deed ook mee met het derde seizoen van Liefde voor Muziek in 2017. Door de belangstelling van het programma Liefde voor Muziek kon Isabelle A optreden tijdens The Night of the Proms.

Na haar deelname aan Liefde voor muziek, volgde in de zomer van 2017 het album Zo zal het zijn. Isabelle A werd genomineerd als beste Solo Vrouw voor De Mia’s.

Momenteel vormt Isabelle A een nieuwe meidengroep Les Copines, samen met Ianthe Tavernier

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , , , , ,

Tarieven

    Prijs op aanvraag.

Video's / Fotogalerij

Isabelle A - Hé Lekker Beest (Eregalerij 2017 Radio 2)

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons