Jana De Valck (Iana)

Offerte voor deze artiest

Categorie:

Jana De Valck is een Vlaamse zangeres, model en presentatrice afkomstig uit Gent. Ze is beter bekend onder haar artiestennaam Iana.

Jana studeerde zang, jazz en lichte muziek aan het Conservatorium van Gent. Ze was zangeres van de popgroepen Garland en Esrah. In 2007 richtte ze het Jazz-ensemble Bar d’O op. In 2010 wordt ze eveneens zangeres in de Zot van Vlaanderenband, de showband met onder andere Hans Franken en Raf Van Brussel.

In 2010 werd ze net niet de nieuwe zangeres van Hooverphonic, maar in 2011 komen haar dromen om het in de muziek te maken uit, nadat ze een platencontract bij Universal Music Belgium tekent.

In 2012 maakte ze samen met vier andere meisjes deel uit van de nieuwe realityreeks Girlz op JIM. Ze ging dat jaar ook mee als backing met Iris naar het Eurovisiesongfestival in Baku.

Begin 2013 deed ze mee met The Voice van Vlaanderen, waar ze tot in de liveshows geraakte.

Jana, of beter gezegd Iana, is te boeken als gastzangeres bij MOJO of de XL Band.

Facebooktwittermail

Tags: , , ,

Tarieven

    Prijs op aanvraag

Video's / Fotogalerij

Jana De Valck - Wherever You Will Go

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons