Categorie: ,

K3 boeken doe je het best bij Make My Day! Hanne, Marthe & Julia is dé grootste hitsensatie van Studio 100 en heeft wereldwijd geen introductie meer nodig. Ze rijgen hit aan hit en weten jong, oud en alles daartussen te beroeren. Met deze drie dames weet je gewoon dat de tent binnen de kortste keren op z’n kop staat. Deze met deze formatie aan feel good, vriendschap, prachtige regenbogen en nog zo veel meer! Vooral boeken dus en dan brult en danst iedereen straks mee.

K3 kende hun start voor het grote publiek in 1998 met Karen Damen, Kristel Verbeke (partner Gene Thomas) en Kathleen Aerts met een deelname aan de pré-selecties van het Eurovisiesong festival. De dames kenden meteen een groot succes en groeiden uit tot een heus fenomeen. In 2009 nam Josje de fakkel over van Katleen en kreeg de meidengroep een nieuwe wind. Ze schitterden in musicals, hun eigen komische TV-serie, talloze hits en albums, langspeelfilms, … Maar in 2015 kondigden het trio hun afscheid aan. Een grote zoektocht werd opgezet naar 3 nieuwe K3’tjes in het programma ‘K3 zkt K3’. De nieuwe K3 Hanne, Marthe & Klaasje werden geboren. In 2021 besloot immers ook Klaasje om een punt te zetten achter haar carrière en zo vervolledigt Julia de huidige bezetting.

Vanaf maart 2021 touren Hanne, Marthe & Julia met hun show ‘Kom Erbij’ om deze laatste te verwelkomen. Met de single ‘Waterval’ kennen ze een ongezien succes.

 

K3 boeken doe je het best bij Make My Day!

© & ® Studio 100

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , , , , , ,

Video's / Fotogalerij

K3 - Waterval

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons