Categorie:

Gene Thomas is één van de meest geliefde artiesten in Vlaanderen. Al meer dan 25 jaar draait hij succesvol mee in de showbizz. Hij wordt zelfs de Vlaamse ‘Bon Jovi’ genoemd. Gene is voornamelijk gekend van zijn grootste hits ‘Voor Haar’, ‘Kom Wat Dichterbij’, ‘Wees van mij’, … alsook van zijn succes als frontzanger bij X-Session. Samen met Kristel Verbeke (Ex-K3) vormt hij al jaren een koppel en hebben zij twee kinderen.

Deze artiest kan je in diverse formules boeken: met liveband, live on tape of als gast bij een begeleidingsband of orkest. Kiezen voor Gene Thomas is kiezen voor muzikale topkwaliteit. Samen met zijn liveband brengen ze een setlist die het publiek meezuitgt in een stomende show.

In 2020 kende hij een meer dan geslaagde passage in het succesvol VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’. Daarin stak hij nummers van Regi, The Starlings, André Hazes, Karen Damen en Peter Vanlaet van Mama’s Jasje) in een nieuw jasje. Naast zijn muzikale carrière kan je Gene ook terugvinden in de filmwereld waar hij regelmatig zijn stem leent aan personages zoals bijvoorbeeld in Coco (Disney). Tevens is hij ook actief in de musicalwereld. Zo vertolkte hij reeds de hoofdrol van Quasimodo in de musical ‘De Klokkenluider van de Notre Dame’.

 

Gene Thomas boeken doe je het best bij Make My Day!

Facebooktwittermail

Tags: , , , ,

Video's / Fotogalerij

Gene Thomas - Mij & Mijn Gitaar

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons