Categorie:

In 2001 kwam de grote nationale doorbraak voor Kate Ryan. Haar debuutsingle “Scream For More” (zelfgeschreven trouwens) was meteen een schot in de roos en kwam al na één week binnen in de top20 – weinig artiesten zullen het haar na doen. Het werd de best verkochte dancesingle van dat jaar.

Een jaar later kwam haar eerste megahit “Désenchantée“, een dancecover van de gelijknamige hit van Mylène Farmer. Goed voor platina in eigen land en nummer 1 in top10 hits in heel Europa.

In 2006 werd Kate Ryan uitgekozen om België te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Athene. Ondanks het feit dat Kate niet de overwinning binnenhaalde, werd “Je t’adore” haar volgende nummer één hit in België en in Polen, met forse verkoopcijfers in andere Europese landen.

De sympathieke Kate Ryan werd met haar dance-muziek meermaals bekroond (o.a.twee TMF-Awards voor “Beste videoclip” en “Beste Vlaamse zangeres”.), maar toch is dance niet het enige genre dat ze aankan. Integendeel. Ze is een veelzijdige dame waarvan het muzikale einde nog lang niet in zicht is!

In 2015 liet ze zich van haar creatieve/muzikale kant zien in het programma Liefde Voor Muziek. Ook hier bewees ze zichzelf door meerdere hits uit de grond te stampen.

Kate Ryan wordt ook regelmatig geboekt als gastartiest bij MOJO of de XL-Band.

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , ,

Tarieven

    Prijs op aanvraag

Video's / Fotogalerij

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons