Viktor & Kobe

Offerte voor deze DJ

Categorie: ,

Viktor & Kobe; Deze heren voorstellen is waarschijnlijk niet nodig. De ene kent u al jaren van radio en televisie, de andere is aan een blitscarrière bezig dat hem online nu al tot een van de populairste mannen van Vlaanderen maakt. Copains, maten, beste vrienden, dat zijn Viktor & Kobe.

Viktor & Kobe draaien ze een set van een uur vol energie, hits en sfeer. Omschrijf hun stijl als ‘de beste chirofuif van het jaar‘. Hun officiële debuut was op Tomorrowland. Een overrompeling was het. Ondertussen draaien ze in de grootste discotheken van het land voor volle zalen, maar ook op personeelsfeest, festivalpodia, het Sportpaleis etc zijn ze een graag gezien duo.

Het recept? Enthousiasme, energie en veel muziek waar het publiek gegarandeerd van door het dak gaat. Alle genres kunnen, alles mag passeren, we kunnen alleen niet garanderen dat ze opeens niet zelf op de dansvloer staan.

 

Kobe Ilsen begon zijn carrière bij Studio Brussel en maakte al snel de overstap naar de televisie. Hij is een graag geziene reporter en presenteert diverse succesvolle programma’s zoals ‘Over Eten’, ‘De Drie Wijzen’, ‘Volt’, en zo veel meer. Momenteel floreert hij met zijn reportages ‘Op één’ op Eén.

Viktor Verhulst is de zoon van Studio 100 baas Gert Verhulst en stapte na enkele jaren achter de schermen te werken, ook in in de media. Recentelijk maakte hij ook zijn presentatiedebuut met ‘Love Island’. In het najaar van 2019 zagen we hem aan het werk tijdens ‘Sterren op de Dansvloer’. Momenteel is hij elke woensdag, samen met zijn zus Marie Verhulst (Recent nog het nieuwe baasje: Samson & Marie), te horen op radiozender NRJ. Daar hebben zij een eigen radioprogramma. Viktor Verhulst is deze dagen één van de populairste mannen van Vlaanderen met ruim 207 000 volgers op Instagram.

 

Deze artiesten boeken doe je bij Make My Day!

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Video's / Fotogalerij

 

Deze DJ boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Viktor & Kobe boek je bij Make My Day

Contacteer ons