Samson & Marie

Offerte voor deze artiest

Categorie: ,

Op 21 december 2019 draaide alles rond de vraag: wie wordt het nieuwe baasje van Samson? Nu weet iedereen dat niemand minder dan Marie Verhulst (dochter van Gert Verhulst, zus van Viktor Verhulst en gekend van ondermeer Ghostrockers, Studio 100 TV, etc) zich het nieuwe baasje mag noemen. In het Studio 100 Pop-Up Theater werd deze bekendmaking met veel enthousiasme onthaald.

 

Samson & Marie hebben reeds een goed gevulde agenda. Nog tot aan de Paasvakantie zullen zij te zien zijn in alle edities van de succesvolle Afscheidsshow, samen met Alberto, De Burgemeester en Van Leemhuyzen. Bovendien zal het duo deze zomer ook in Plopsaland de Panne te zien zijn met een nieuwe zomershow. Naast dit alles zullen zij ook toeren doorheen heel Vlaanderen.

 

Samson & Marie brachten op de Afscheidsshow meteen hun eerste nieuwe single: ‘Samson & Marie’. Jong en oud weet dit nummer ondertussen luidkeels mee te zingen. De bijhorende clip kwam uit op 10 januari en kent een zeer hoog aantal views. Binnenkort lanceert het duo hun zomersingle.

 

Vanaf 6 juli 2020 zijn deze twee vrienden te boeken voor uw event! Een live on tape-optreden van 30 min of een Meet & Greet van 90 min. zijn mogelijk. Tijdens het optreden zingen ze naast hun eerste single en de zomersingle ook tal van gekende Samson-klassiekers.

 

Het wordt een feest voor jong en oud!

Deze artiest boeken doe je bij Make My Day!
Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , , , ,

Video's / Fotogalerij

Marie wordt het extra baasje van Samson

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons