Categorie:

Kleine meisjes worden groot, dat mag je zeker zeggen van Laura Omloop.  Ze werd in recordtijd een kindsterretje door haar succesvolle deelname aan het Junior Eurovisie Songfestival 2009 in de Oekraïense hoofdstad Kiev. Ze was als tienjarige toen de jongste deelnemer.

Haar liedje Zo verliefd, geschreven door het team achter de successen van K3, werd een hit in Vlaanderen. Een platencontract met EMI volgde, evenals een rol in Ketnetpop.

Laura brengt drie jaar op rij succesvolle Nederlandstalige kidspop-albums uit. Met ‘Verliefd’ (2010), ‘Wereld In Kleuren’ (2011) en ‘Klaar Voor’ (2012) werd ze een populaire jonge zangeres in Vlaanderen en ook Nederland. In 2014 verscheen haar album ‘Meer’ via het platenlabel Warner Music. Met het nieuwe album Meer maakte Laura Omloop vlot de oversteek naar jonge popzangeres. De eerste gelijknamige single Meer werd nummer 1 in de Vlaamse Ultratop 50. Bovendien sleepte Laura een Gouden K voor ‘vrouwelijke artieste van het jaar’ in de wacht.

En toen werd het even stil rond Laura Omloop … tot nu.

De single ‘Hier ben ik thuis’ doet het prima in de Vlaamse ultratop en krijgt heel wat airplay op Radio2 en vele anderen. Momenteel werkt Laura aan haar vijfde album met een nieuwe band en topschrijvers. Binnenkort weer op alle Vlaamse podia!

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , ,

Tarieven

    Prijs: op aanvraag

Video's / Fotogalerij

Laura Omloop Hier ben ik thuis

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons