Categorie: ,

Level Six is één van de hipste partybands van het moment! In 2020 gaan ze doorheen heel Vlaanderen touren met ‘The Floor is Lava’. Verwacht je aan originele medleys, heel wat special effects en de grootste dancehits van de voorbije jaren.

De partyband wordt getrokken door twee magneten op het podium: Jo Hens en Katerine Avgoustakis.  Samen met hun vier professionele muzikanten (Wim de Puysseleyr op bas, Stefan Potiau op keys, Jonas Vankrunkelsven op drums en Hans Humblet op gitaar) zorgen ze voor interactie, top-entertainment, non-stop hits en de lekkerste/dansbare riffs. Level Six heeft ondertussen reeds heel wat podia op hun grondvesten weten daveren: Hop Duvel Feesten, Heetervuren, Bastionfestival, Gentse Feesten, Paal op Stelten, Colorrun, MNM Marathon Radio, Palm Parkies en zoveel meer.

Een optreden van Level Six is van begin tot eind puur feest en ambiance!

 

Jo Hens is bij het grote publiek voornamelijk bekend als ‘Niko’ uit de VTM-reeks Familie. Hij is zanger, acteur en presentator. Naast Familie en Level Six kon je hem ook al regelmatig aan het werk zien in Musicals zoals Grease en 40-45 in het Studio 100 Pop-Up Theater waar hij de hoofdrol vertolkte (Onderstudy Jelle Cleymans). 

Katerine Avgoustakis werd gekend door haar deelname aan Star Academy in 2005. Katerine ging met de overwinning naar huis. Ondertussen heeft ze al twee solo-albums uit. De artieste scoorde hits zoals ‘Here come all the boys’, ‘A new Day’ & ‘Catfight’. 

 

Level Six boeken doe je het best bij Make My Day!

 

 

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Video's / Fotogalerij

After movie Tour 2019

 

Deze band boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons