Categorie: ,

De naam Level Six doet bij u waarschijnlijk een belletje rinkelen.
Dit omdat ze al tien jaar niet meer weg te denken zijn van de Vlaamse corporate- en festivalpodia.
In 2023 viert Level Six hun 10-jarig bestaan en dat doen ze met een nog straffere, nog indrukwekkendere show dan we van hen gewoon zijn.
Hun nieuwe show ‘COMING HOME’ laat het publiek elke keer opnieuw volledig uit hun dak gaan met meezingers voor jong en oud en dansbare beats waar niemand op kan blijven stilstaan. Kortom, iedereen komt aan zijn trekken tijdens deze show.
Dat bewezen ze dit jaar onder andere al op Gladiolen, Buikrock, Paal Op Stelten, Lolands, Gentse Feesten,… en bedrijfsfeesten voor oa. Nike, DPG Media, KBC, BMW, Unizo, EY en Renson.

Met deze ‘COMING HOME’ gaan ze nog een stap verder dan enkel een stevige set: een show van Level Six is een totaalconcept waarin ook decor en licht het publiek meer dan ooit meenemen in een 90 minuten durende trip.

Jo Hens en Lisa Michels komen samen met hun muzikanten met veel plezier jullie bedrijfsfeest of festival to the next level brengen.

En the next level? Da’s Level Six.

 

Jo Hens is bij het grote publiek voornamelijk bekend als ‘Niko’ uit de VTM-reeks Familie. Hij is zanger, acteur en presentator. Naast Familie en Level Six kon je hem ook al regelmatig aan het werk zien in Musicals zoals Grease en 40-45 in het Studio 100 Pop-Up Theater waar hij de hoofdrol vertolkte (Onderstudy Jelle Cleymans). 

 

Level Six boeken doe je het best bij Make My Day!

 

 

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Video's / Fotogalerij

After movie Tour 2019

 

Deze band boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons