Categorie:

Vanaf 1986 begint Luc Steeno te timmeren aan zijn carrière. Na een aantal singles, scoort Steeno z’n eerste hit door Tien om te zien’ op VTM en wordt gebombardeerd tot het nieuwe idool in Vlaanderen. De ene na de andere singles worden hits Hij speelde accordeon’, ‘Ik geef je alles’, ‘Ga dan’

In oktober 2019 stelde Luc Steeno naar aanleiding van zijn 30ste verjaardag als artiest zijn nieuwe album voor in “Hotel Merina” in Benidorm. Hij krijgt daar onder meer het gezelschap van Laura Lynn. Naar die viering toe neemt Luc een stevige aanloop met een gloednieuwe single. Na zijn zomerhit “De hele zomer”, pakt Luc uit met “Dans, dans, dans”, geschreven door John Terra samen Danïel Ditmar, een echte oorwurm met een meeslepende discobeat, die ook op het nieuwe album zal te horen zijn.

Dat langverwachte nieuwe album “30” ligt ondertussen in de winkel. Luc levert deze keer maar liefst 3 CD’s af: nieuwe nummers, grote hits én verborgen pareltjes. Meer dan 30 jaar later is de sympathieke Steeno nog steeds een vaste waarde in Vlaanderen. Eeuwig enthousiast en niet weg te slaan van het podium!

Deze artiest boeken doe je het best bij Make My Day!

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , , , , ,

Video's / Fotogalerij

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons