Categorie:

Laura Lynn werd met de hit-single Je hebt me duizendmaal belogen gebombardeerd tot Schlagerkoningin van Vlaanderen. Al snel volgde vele feel-good meezingers als Arrivederci Hans, Jij doet de wolken verdwijnen, Hup Faldera, … en vele anderen.

Deze artieste sloot haar eerste tien jaar af met het met goud bekroonde album, “Jij en ik” en begon een nieuw muzikaal hoofdstuk met haar jongste album ‘Een nieuwe dag’. Een mix van schlager en pop die elks kan bekoren!

In haar nieuwste videoclip ‘k Trek het me niet aan laat Laura zich van haar stoutste kant zien! De nieuwe single is direct ook een voorbode van een splinternieuw album. Laura Lynn trekt haar cowboylaarzen aan en tilt schlager, pop en country tot het ambiancegehalte dat we van de Schlagerkoningin gewend zijn.

Laura Lynn is steeds een graag geziene gast op het Schlagerfestival. Daar deelt ze het podium met artiesten zoals Willy Sommers, De Romeo’s, Wim Soutaer en vele anderen. Telkens zorgt zij voor een top beleving met haar charme, uitstraling en finesse.

Maar liefst 16 albums later is deze dame niet meer weg te denken uit de Schlagerwereld. Met haar op jouw podium heb je altijd een schot in de roos!

 

Deze artiest boeken doe je bij Make My Day!

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , , , , ,

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons