Margriet Hermans

Offerte voor deze artiest

Categorie:

Margriet Hermans is zangeres, presentatrice, TV-persoonlijkheid en gewezen politica. Gekend om haar bulderende lach, open persoonlijkheid en warme stem.

De carrière van Margriet Hermans begon in 1985 tijdens een Kempens vrij podium in Kasterlee bij zanger Marc Dex. Al snel manifesteerde ze zich als een sterke persoonlijkheid en dat ontging menig tv- en radiomaker niet.

In Vlaanderen was Margriet de eerste vrouw met een eigen programma, dat tevens haar naam droeg, en werd ze een succesvol en veelgevraagd panellid in oa. ‘Zeg eens euh’, ‘De zoete inval’, ‘Zo vader zo zoon’ (Nederland), … Samen met wijlen Roland Verlooven bracht ze drie full-CD’s uit. Na het grote succes van deze albums ontdekte Margriet de echte singer-songwriter in zichzelf. Dat resulteerde in de full-CD “Ik had tijd nodig”. Op haar vijftigste lanceerde ze nog een solo-project “Vrouw van vijftig”. Haar keuze voor een politieke loopbaan kelderde helaas dit mooie project.

Hoewel Margriet Hermans sinds 2019 de leeftijd van 65 heeft bereikt, en zij officieel van een rustpensioen geniet, staat het woord ‘niets doen’ niet in haar woordenboek noch haar agenda. Met regelmaat duikt ze dan ook nog op in populaire radio- en tv-programma’s. In eerste instantie is en blijft ze zangeres van haar eigen repertoire maar haar gevoel voor humor, relativeringsvermogen en maatschappij- kritische uitspraken zijn meestal erg geslaagde bijdragen bij haar optredens.

Margriet geniet ook van haar muzikale samenwerkingen met dochter Celien. Een veelbelovend talent. Het verhaal van de appel en de boom. Hoe je het ook draait of keert haar populariteit bij haar generatie is nog altijd niet afgenomen en Margriet voelt zich op het podium en voor de camera nog steeds als een vis in het water. Dank zij haar deelnames aan oa. ‘De Slimste Mens’, ‘Terug naar eigen land’ ea. kent ook de jongere generatie haar opnieuw. Elk optreden is en blijft genieten.

Je zag Margriet Hermans in het voorjaar van 2022 aan het werk in een nieuwe editie van het succesvolle VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’. Daar heeft ze nummers van artiesten zoals Camille, Koen Buyse (Zornik), Ozark Henry, Pat Krimson & Loredana (2 Fabiola), Suzan & Freek en Davina Michelle in haar eigen jasje gestopt. Met één van die singles namelijk ‘Lekker Blijven Hangen’ won ze in zomer 2022 dé zomerhit van Radio 2!

 

Margriet Hermans boeken doe je het best bij Make My Day!

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , , ,

Video's / Fotogalerij

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons