Categorie: ,

Camille is een nieuwe talentvolle belofte in de Vlaamse muziekwereld. Het gebeurt niet vaak dat er een nieuwe artiest(e) opstaat waarvan iedereen onmiddellijk overtuigd is: die gaat het maken! Een eer die de West-Vlaamse Camille wel te beurt valt!

De makers van #LikeMe gaven haar eerst een hoofdrol in hun serie, Regi vroeg haar om op één van zijn singles te zingen en niet lang daarna nam Niels William haar onder zijn vleugels en tekende ze een platencontract bij CNR Records. De eerste single van deze artieste ‘Vuurwerk’ is ondertussen goed voor goud en eind juni kwam haar debuutalbum uit.

Begin 2022 won ze de VTM wedstrijd ‘The Masked Singer‘ als ‘Miss Poes’, wat haar carrière zeker een boost gaf.

In 2022 was ze te zien zijn in het achtste seizoen van ‘Liefde voor Muziek’. Daar stak ze naast artiesten zoals Suzan & Freek, Davina Michelle, 2 Fabiola, Koen Buyse, Margriet Hermans en Ozark Henry nummers in een nieuw jasje.

Camille trad al op in enkele uitverkochte Lotto Arena’s.

Camille wil na een jaar vol lockdowns en weinig optredens maar wat graag op het podium staan en is vanaf nu te boeken voor Live on Tape optredens.

Camille boeken doe je bij Make My Day!

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , , , ,

Video's / Fotogalerij

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons