Categorie: , ,

Senjka Danhieux, alias RoxorLoops

In 2004 werd Danhieux Belgisch Kampioen. Een jaar later nam hij deel aan de wereldkampioenschappen, waar hij na extra rondes de titel Vice-Wereldkampioen behaalde. Danhieux is er in geslaagd de Belgische beatboxritmes over heel de wereld te populariseren. Door zijn veelzijdigheid kan hij alle muziekgenres aan en is hij door het bestuderen van ritmes, klanken en technieken één van de pioniers op vlak van “newskool” beatbox techniek. Hij ziet het als een belangrijke taak om zijn kennis te verspreiden binnen de internationale beatboxcommunity.
Danhieux was groepslid in o.a. Beatoxic en Empedocles.

Hij was aanwezig op festivals als Pukkelpop en Rock Werchter en is tevens jurylid in buitenlandse competities. Hij werd ook uitgenodigd voor showcases op de Franse beatboxconventie en de internationale beatboxconventie in Londen. In 2004 deed hij met de hiphopgroep Empedocles mee aan Humo’s Rock Rally. In 2006 deed hij met de formatie Beatoxic mee aan de tweede ronde van Eurosong, de Belgische voorrondes van het Eurovisiesongfestival. In 2011 deed hij opnieuw mee, deze keer met Witloof Bay, die België dat jaar vertegenwoordigde op het festival.

Danhieux was te gast in de optredens van Clouseau 20 waarop Koen en Kris een rap deden. Hij heeft een paar liedjes samengespeeld en zorgde ervoor dat er geen instrumenten aanwezig waren, buiten de piano van Kris Wauters en een saxofoon.
Het is performer die je niet snel vergeet!

Facebooktwittermail

Tags: , , , ,

Video's / Fotogalerij

RoxorLoops

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons