Categorie: ,

Sandrine kent u als de zangeres met warme stem en opzwepende songs. De voorbije jaren heeft ze zich als veelzijdige artieste bewezen en wist ze haar artistieke grenzen te verleggen. Muzikaal hoeft Sandrine niemand meer te overtuigen. Met haar stem steelt ze telkens weer muziekminnende harten. Op de planken straalt Sandrine pure energie uit. Energie die ze als geen ander met uw publiek weet te delen. Een publiek dat nog lang zal nagenieten van het optreden van deze topartieste.

Met een mix van eigen nummers, swingende klassiekers en dansbare evergreens zet Sandrine elke zaal in vuur en vlam. Een uitgebreid repertoire in combinatie met de juiste show elementen halen zelfs de meest sceptische toeschouwers uit hun stoel. Zowel haar volledige live show met eigen band als de live-on-tape optredens zijn een plezier voor het oog en het oor. Sandrine weet telkens opnieuw het publiek te betoveren met haar mooie verschijning en haar krachtige vocals.

Boek vandaag een optreden van Sandrine en trakteer uw bezoekers op een wervellende show voor elk publiek die niemand onberoerd zal laten.

Sandrine is ook te boeken als gastartiest bij MOJO of de XL Band.

Facebooktwittermail

Tags: , , , , ,

Tarieven

    Prijs op aanvraag

Video's / Fotogalerij

Sandrine - Get Ready (Qmusic)

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons