Tinne Oltmans op kruissnelheid

Gepubliceerd op 22 oktober, 2019

Tinne Oltmans op kruissnelheid

Actrice en zangeres Tinne Oltmans is één van de meest veelzijdige nieuwe talenten in Vlaanderen. Vandaag de dag kan je op diverse kanalen aan het werk zien: op televisie bij De Slimste Mens Ter Wereld, in het theater met Mamma Mia! en deze zomer on stage met haar liveband! Tinne Oltmans is op kruissnelheid.

 

Mamma Mia!

Tinne Oltmans is al van jongs af aan gepassioneerd door muziek, theater en dans. Na het spelen van Martha in ‘The Sound of Music’ van Joop van den Ende en Studio 100 droomde ze ervan hier haar beroep van te maken. Ze studeerde later woordkunst-drama aan het H. Pius X-instituut, waarna ze toegelaten werd in de richting musicaltheater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Tinne is bij het jonge publiek vooral bekend als Mila in de jeugdserie ‘Ghost Rockers’, maar heeft altijd al een boon gehad voor musical. Ze keerde vorig jaar terug naar het theater als Doornroosje in de gelijknamige musical van Deep Bridge.  In het voorjaar van 2020 zal ze één van de hoofdrollen vertolken in de musical ‘MAMMA MIA!’ aan de zijde van Ann Van den Broeck.

 

Plantencontract

Maar theater is niet alles. In 2017 maakte zij grote indruk in het Eén-programma ‘Steracteur, Sterartiest’, waarin ze tweede werd. Sinds haar deelname is haar ambitie om haar als zangeres verder te ontplooien alleen maar groter geworden. En deze uitdaging gaat ze met plezier aan. Ze duikt dagelijks de studio in en schrijft aan haar eigen werk. In het najaar van 2019 zal haar eerste singel gelanceerd worden!

 

De Slimste Mens

Naast dit alles kan je Tinne vandaag de dag nog aan het werk zien als deelnemer van De Slimste Mens Ter Wereld. Zo stootte ze nog maar net Philippe Meubels van de troon. Benieuwd hoe ver zij het gaat schoppen!

 

Zomertour 2020

Tinne Oltmans zal in de zomer van 2020 touren met haar liveband onder de naam Tinne Oltmans Live. Samen met haar doorwinterde muzikanten brengen ze een set van goed uitgekozen Engelstalige en Nederlandstalige covers én spiksplinternieuw eigen werk. Een heerlijke pop/rockband die het publiek voorziet van opzwepende ritmes, leuke meezingers, verrassende covers, originele medleys en edgy eigen werk. Met Tinne als frontvrouw heb je een veelzijdige artieste, bezige bij en spring-in’t-veld, die haar publiek telkens weet in te palmen.

 

Zomertour 2023

Actrice en zangeres Tinne Oltmans (Lisa & Ghost Rockers) tourt doorheen heel Vlaanderen met haar eigen band: Tinne Oltmans (live)! Samen met haar doorwinterde muzikanten brengen ze een set van goed uitgekozen Engelstalige en Nederlandstalige covers én spiksplinternieuw eigen werk! Een heerlijke band die het publiek voorziet van opzwepende ritmes, leuke meezingers en originele en verrassende covers.Met haar eigen werk, zoals de singles “Op een dag” (Thema-song van de telenovelle Lisa) en  ‘Wat je doet met mij’, weet ze het publiek helemaal in te palmen.Met Tinne als frontvrouw heb je een veelzijdige artieste, bezige bij en spring-in’t-veld, die haar publiek zowel weet te ontroeren als aan te steken om te dansen en mee te zingen.

Over Tinne Oltmans zijn we nog lang niet uitgepraat!

Info & boekingen Tinne Oltmans: Make My Day!
Facebooktwittermail