Categorie:

Garry Hagger (artiestennaam van Gert Vanderhaeghe), de sympathiekste stem van Vlaanderen laat nog steeds van zich horen en zorgt opnieuw voor ‘de allermooiste momenten’ op uw podium. Zijn indrukwekkende stem is gemaakt om te zingen en dat had hij zelf al op jonge leeftijd door. Hij is dan ook het klassieke voorbeeld van een man die zijn talent benut heeft en van zijn grote passie zijn beroep heeft gemaakt. In 1995 nam hij een tweede keer deel aan het legendarische programma ‘The Soundmixshow‘. Daar coverde hij ‘This is the moment’ van René Froger en de rest is geschiedenis!

Tijdens zijn shows brengt hij zowel eigen hits als nieuw muzikaal werk. Garry Hagger staat altijd garant voor een goede portie ambiance met hits als ‘Ik heb de hele nacht liggen dromen’, ‘Het allermooiste‘ en ‘Als de zon schijnt’. Garry Hagger is uitgegroeid tot een vaste waarde in de Vlaamse showbizz.

Garry tourt al jaren doorheen Vlaanderen met zijn live band of live on tape. Tevens kan je hem ook op de grote podia terugvinden zoals op het Schlagerfestival. Daar deelt hij het podium met artiesten zoals De Romeo’s, Laura Lynn, Wim Soutaer en vele anderen. Garry Hagger wordt geliefd door jong en oud. Hij is er ervaren entertainer en dat zie je en hoor je!

 

Deze artiest boeken doe je het best bij Make My Day!

 

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Video's / Fotogalerij

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons