Mama’s Jasje

Categorie: ,

Mama’s Jasje, De band met Peter Van Laet trekt in 2020 alle registers open. De band vier immers haar 30ste verjaardag!

Mama’s Jasje kende zijn grote doorbraak in 1990 met tal van hits waaronder ‘Als de dag van Toen‘, ‘Teken van leven’, ‘Eén nacht alleen’, ‘Zo ver weg’, ‘Laat me alleen’ en ‘Het is over’. Stuk voor stuk zijn ze in het collectief geheugen gegrift. Ze verkochten meer dan 1,4 miljoen platen en zijn met hun hits uitgegroeid tot een vaste waarde in de Vlaamse Showbizz.

Met de 30ste verjaardag van de band gaan ze in de zomer touren doorheen heel Vlaanderen met een ijzersterke liveband. Ze brengen de grootste hits, covers én spiksplinternieuw werk. Daarnaast is Mama’s Jasje ook te boeken voor intieme akoestische sets of live on tape-optredens.

In 2020 zal Peter Van Laet ook te zien zijn in het nieuwe en tevens al zesde seizoen van Liefde Voor Muziek op VTM. Daar zal hij gekende hits coveren van artiesten zoals Karen Damen, Sean Dhondt, André Hazes Jr, Regi, Gene Thomas, The Starlings en vele anderen. Peter Van Laet staal alvast te springen om hier aan te beginnen. Dit kon je lezen in Libelle: ‘Meedoen is voor mij een geschenk uit de hemel. Opnamestudio’s, repetitielokalen en podia zijn voor mij speeltuinen. Muzikanten zijn mijn speelkameraadjes, instrumenten zijn ons speelgoed. Ik zie ‘Liefde voor Muziek’ als een soort hommage aan de andere artiesten die meedoen. Ik kijk hier zó naar uit!’

 

Deze artiest boeken doe je het best bij Make My Day!

 

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , , , , ,

Video's / Fotogalerij

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons