Mathias Vergels & Het goede voorbeeld

Offerte voor deze artiest

Categorie: ,

De goedlachse Mathias Vergels is naast zijn acteerwerk in de VRT-serie ‘Thuis’ ondertussen ook reeds meerdere jaren een gevestigde waarde als zanger. Na zijn zeer succesvolle single ‘Wij Alleen’ werd ook ‘Helena’ een knaller van formaat. Hij sleepte 2 nominaties in de wacht voor Zomerhit 2019 van Radio 2 en won er toen ‘beste soloartiest’, van een vliegende start gesproken!

Januari 2020, het eerste album van Mathias kwam uit en was meteen een schot in de roos. Met tal van succesvolle singles als gevolg, denk maar aan ‘1 Keer Voor Altijd’, ‘Betere Man’ en ‘Zolang je Maar Hier Bent’. Passages in het voorprogramma van Clouseau en De Kreuners werden met veel enthousiasme onthaald en bezorgden hem ook zijn reputatie van straffe live artiest.

Dat Mathias blijft verrassen bewees hij onlangs nog maar eens in het populaire programma ‘The Masked Singer’, waar hij gestalte gaf aan de immer vrolijke papegaai. Hij stond oog in oog met de winnares Camille ‘Miss Poes’. Zes weken lang heeft hij het beste van zichzelf gegeven en getoond over hoeveel talent hij beschikt.
De daaropvolgende zomer kon je Mathias niet alleen bewonderen in ‘Thuis’, ook met zijn band, ‘Het Goede Voorbeeld’, gaf hij het beste van zichzelf. Op hun eigen, unieke manier en met een ongeëvenaarde chemie en een aanstekelijke energie maakten ze menig podia onveilig.

Met passages op o.a. Suikerrock, Zomerhit, Fundays Aarschot en de AB Bierfeesten mogen Mathias Vergels & Het Goede Voorbeeld terugblikken op een meer dan geslaagde, muzikale zomer. Zeggen dat de drukke agenda van 2022 smaakt naar meer is een understatement. De band dook dan ook meteen de studio in om te werken aan nieuw materiaal.

Eén ding is zeker, Mathias Vergels is nog lang niet uitgezongen en staat te springen om Vlaanderen in 2023 te doorkruisen met een mix van eigen hits, nieuwe nummers en goed gekozen Nederlandstalige covers.

Foto© Koen Bauters

 

 

Facebooktwittermail

Tags: , , , , ,

Tarieven

    Op aanvraag

Video's / Fotogalerij

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons