Categorie:

Sergio: één van Vlaanderens grootste entertainers! Het is weinigen gegeven aan een voornaam genoeg te hebben. Arno, Toots, Adèle, en, jawel, Sergio. Zijn naam staat voor een kruidig mengsel op basis van ruwe bolster en blanke pit.

Deze artiest is uniek! Zijn rock-liefde laat hem tal van gastoptredens doen. Zijn jeugdliefde voor het levenslied drijft hem vandaag in de armen van John Terra. Zijn eigen leven vormt de peper in dit hoogstpersoonlijke mengsel. Benieuwd hoe pikant dit recept kan worden! Want, geef toe, het zijn deze figuren die de vaderlandse muziek kruiden. Er zijn nu eenmaal veel mannen met die naam, maar er is slechts één echte Sergio!

De stoere zanger en ervaren rot in het vak is voornamelijk gekend van het vroegere duo met Xandee: Touch of Joy. Talloze hits en ook het Eurovisiesongfestival staan op hun palmares. In het verleden was hij tevens ook presentator voor Fata Morgana met Geena Lisa. Sergio is tevens ook een graag geziene gast op het Schlagerfestival. Daar deelde hij het podium met onder meer De Romeo’s, Wim Soutaer, Laura Lynn en vele anderen. Momenteel trekt Sergio met een live on tape formule heel Vlaanderen rond. Daar brengt hij enkele eigen hits, maar ook covers van André Hazes en vele ambiancemakers.

 

Deze artiest boek je het best bij Make My Day!

 

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , , , , , ,

Video's / Fotogalerij

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons