Categorie:

Yves Segers begint zijn carrière op de planken al op vroege leeftijd als miniprins Carnaval. Het fenomeen ‘Carnaval’ heeft de jongeheer goed te pakken. Het wordt voor Yves een vast waarde en is iets dat doorheen zijn leven en carrière sterk benadrukt wordt. Van 1990 tot 1992 is Yves leadzanger van de populaire groep TOAST. “Ik schreeuw het van de daken wordt hun bekendste hit. Hij krijgt de smaak te pakken!

In de zomer van 1997 scoort Segers solo een eerst megahit met de wals “Café De Zwaan”. Nadien volgden snel “Boven op de berg”“Een beetje gay (dat is okay)” en “Waar zijn die handjes”. Deze meezingers scoren rijkelijk in de charts, maar ook op schlagerfestivals, seniorennamiddagen en ja… carnavalfeestjes! Yves zijn carrière was begonnen.

Yves Segers trekt resoluut de kaart van feest en ambiance. Dat vertaalt zich jaar na jaar in een goedgevulde agenda. Een van de hoogtepunten voor Yves was vast en zeker zijn optredens op “Het Schlagerfestival” waar hij aan de zijde stond van artiesten zoals De Romeo’s, Wim Soutaer, Laura Lynn, Willy Sommers, Christoff, en vele anderen. Maar daar bleef het niet bij. Tal van soortgelijke grootschalige evenementen volgden. Deze dag is hij niet meer weg te denken op een schlagerfeest. Hij is een graag geziene artiest door jong en oud!

Hij is dé ambiancemaker bij uitstek! Yves Segers is nog lang niet uitgezongen en treedt met plezier nog jaren voor zijn publiek op!

 

Deze artiest boeken doe je het best bij Make My Day!

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Video's / Fotogalerij

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons