Nieuwe Single: 4TACT-Samen Oep Vakantie

Gepubliceerd op 21 juli, 2023

Nieuwe Single: 4TACT-Samen Oep Vakantie

4TACT, de populaire humoristische Antwerpse groep gekend van De Strangers Tribjoet Show, heeft naast hun gesmaakte hommage-repertoire ook al drie eigen singles uit: ‘Geft Ons Een Spuitje’‘Antwaarpe Wereldstad’ en ‘Lot Ons Dansen’. Deze zomer is het tijd voor de vierde single met de veelbelovende titel: ‘Samen Oep Vakantie’.

De mannen van 4TACT vertrokken -inderdaad- samen op vakantie… en dat hebben ze geweten in ’t zuiden! Alle wederwaardigheden werden door de heren van 4TACT neergepend in een hilarische tekst. Naar goede Strangers traditie is het nummer natuurlijk gebaseerd op een bekende hit. In het geval van het zomerse ‘Samen Oep Vakantie’ is deze eer weggelegd voor dé zomerhit van Belle Perez ‘El Mundo Bailando’.

4TACT heeft als Antwerpse Tribjoet band als doel het repertoire van De Strangersnieuw leven in te blazen, en wil de traditie van hun legendarische helden met respect verderzetten. Om zo een lach op iedereens gezicht te toveren, ja, ook op het gezicht van die van de parking! De zomerse meezinger ‘Samen Oep Vakantie’ laat zien dat 4TACT daar met glans in slaagt.

Fijne zomer iedereen! X

4TACT kan je boeken in verschillende formules bij Make My Day…

Bekijk hier de Hilarische video:

 

 

Facebooktwittermail

Video's / Fotogalerij