ZOO Antwerpen lanceert concertreeks ZOOlala in Koningin Elisabethzaal

Gepubliceerd op 6 oktober, 2020

ZOO Antwerpen lanceert concertreeks ZOOlala in Koningin Elisabethzaal

De deuren van de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen gaan opnieuw open en vieren dit samen met ZOO Antwerpen met een concertreeks ZOOlala! ZOOlala is een coronaproof concert waarbij de gasten kunnen genieten van de ZOOlala Band met special guests. Niemand minder dan Johan Verminnen, Barbara Dex, Jean Bosco Safari, Bart Peeters, Sandrine & Natalia zullen een wervelend optreden geven. De presentatie is in handen van Ivan Pecnik.

ZOO Antwerpen heeft cultuur en muziek in haar DNA. Zij willen artiesten van bij ons een hart onder de riem steken met dit initiatief. En ook andersom. Want de opbrengst voor de concerten dient als steun voor ZOO Antwerpen. ZOO voor de artiesten, artiesten voor de ZOO.

De nieuwe concertreeks vindt plaats op 24, 25 en 31 oktober 2020. Mis deze kans niet en kom op een veilige manier deze fantastische voorstelling beleven met 9-koppig live orkest.

 

Voor info & tickets klik hier

 

Make My Day is zeer trots om te verkondingen dat ZOO Antwerpen ons heeft uitgekozen als partner voor dit project. Na een eerste fantastische samenwerking met de ZOOmerbar van 2019, is ZOOlala een mooi vervolg!

 

Facebooktwittermail