Categorie: ,

M.I.A. (Mortelmans In Akse)

Een feestje loopt aardig uit de hand. Buren Stijn en Wim Mortelmans zijn naast naamgenoten ook beide muzikant. Wanneer gitaar en basgitaar worden bovengehaald blijkt de tent al snel te klein. Ze kiezen de naam M.I.A. die naast een vette knipoog naar de Nederlandstalige rockscene ook eenvoudig de afkorting is van Mortelmans In Akse.

Eén jaar later kriebelt het. Er wordt terug een feestje op gang getrokken maar ditmaal trekt het duo versterking aan. M.I.A. wordt 4 man sterk! Met Stijn Lieveyns (aka Vassie) aan de leadgitaar en Thomas Van de Velden die naast gitaar ook voor zang, sax en mondharmonica zorgt wordt het publiek verrast en smeekt om meer.

Door leuke “mond aan mond” reclame volgt het ene na het andere optreden.

M.I.A. duikt de repetitieruimte in. De nummers die ze brengen krijgen een eigen identiteit en worden in een heel ander jasje gestoken. Soms verrassend dansbaar, soms ingetogen klein. De frisse aanpak en het zichtbare plezier waarmee de band op het podium staat gaat diverse organisatoren niet onopgemerkt voorbij. Met voorprogramma’s voor Meuris, Cleymans & Van Geel, Paul Michiels, Stan Van Samang en Clouseau groeit de band en genieten ze samen met het publiek van hun muziek.

Na een heerlijk jaar genieten is de band klaar voor de volgende stap. Met het aantrekken van Mikel Woodburn op drum wordt de ritmesectie compleet. Hij brengt de band muzikaal een stapje verder en zet hen af aan de poort van rock en pop … of was het nu ska of punk?

Het is M.I.A. Mortelmans In Akse, geheel voor U in het Nederlands!

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , ,

Tarieven

    Prijs op aanvraag

Video's / Fotogalerij

 

Deze band boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons