Categorie:

Ook lang na de kleinkunst blijft popmuziek in eigen taal razend populair. Frontzanger Jurgen Dejaegher (X-Factor 2008 @ VTM) bewijst dit met ONTPOPT! Een lekker swingende coverband die de sterkste Nederlandstalige hits van de voorbije decennia onder handen neemt. Zonder vooroordelen, zonder grenzen naar genres of periodes. De band grasduint gezellig door het werk van Clouseau, de Kreuners, Marco Borsato, Gorki, Raymond Van het Groenewoud, maar ook Bart Kaël, Willy Sommers, en zo veel meer. Songs die aan een groot publiek duidelijk maken dat een straf lied in eigen taal nog net iets straffer wordt… Meezingen, dansen, swingen of gewoon genieten?! Bij Ontpopt kan het beurtelings of allemaal tegelijk!

De band bestaat uit vijf rasmuzikanten; Allen zijn ze al van jongs af aan gepassioneerd door muziek. Met bakken vol goesting staan ze op het podium. En dat voel je, ruik je, proef je en hoor je! Ontpopt tourt reeds vele zomers doorheen Vlaanderen en levert telkens een topprestatie af. Ze weten als geen ander de keet op zijn kop te zetten en hebben doorheen de jaren een succesreputatie opgebouwd. Ontpopt is dé Nederlandstalige partyband die jouw publiek doet kreunen naar meer!

Deze artiest boeken doe je bij Make My Day!

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , , , , , ,

Kalender

Video's / Fotogalerij

ONTPOPT

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ontpopt

Contacteer ons