Categorie:

Bart Kaëll voorstellen is eigelijk overbodig; zeg ‘Zeil je voor het eerst’, Luc Appermont en the soundmixshow en je hebt een topper! Dat ambiance hét handelsmerk is van deze ultieme Vlaamse entertainer staat als een paal boven water.

Deze artiest is voor eeuwig op de muziekkaart gezet dankzij hits als ‘Zeil je voor het eerst’ en De Marie-Louise. Al 30 jaar lang laat hij zalen en pleinen vollopen en bespeelt hij het publiek op een manier waarop weinigen het hem nadoen. Een aanstekelijke ambiancemaker, die er telkens opnieuw zin in heeft en dat uitstraalt op elk podium dat hij betreedt.

Bart tourt reeds jarenlang doorheen Vlaanderen met zijn liveband, maar ook als act live on tape. Met hem ben je steeds zeker van een succesformule. Daarnaast kan je hem ook regelmatig terugvinden op grootschalige events zoals bijvoorbeeld het Schlagerfestival. Daar deelt hij het podium met ondermeer Laura Lynn, Willy Sommers, Wim Soutaer, De Romeo’s en vele anderen. In 2019 nam hij ook deel aan het VTM-programma Liefde voor Muziek. Daar coverde hij hits van onder andere Laura Tesoro, Kommil foo en vele anderen. Hij goot er een Bart Kaëll-sausje over en een succesverhaal was geboren.

Bart Kaëll is een rasartiest. Boek hem en iedereen is instant vrolijk!

 

Deze artiest boeken doe je het best bij Make My Day!

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , , , ,

Video's / Fotogalerij

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons