Stefanie De Meulemeester

Offerte voor deze artiest

Categorie:

Stefanie De Meulemeester is een dame met een ijzersterke stem. Muziek werd met de paplepel in de mond ingegeven. Het was dan ook geen wonder toen dit talent er in haar studententijd voor koos om aan het conservatorium te gaan studeren. Ze koos voor het instrument dwarsfluit. Tijdens haar studies kwam ze echter in contact met enkele big bands toen ze ontdekte dat zingen haar echte passie was. Intussen heeft Stefanie het geschopt tot professionele zangeres.

Met haar stem kan Stefanie heel wat paden bewandelen. Zo is ze niet alleen zanglerares maar heeft ze ook reeds de kans gekregen om diverse films en jingles in te zingen. Happy Feet, The Muppets, jingles voor MNM en Radio 2, … Ze doet het allemaal. Naast al deze activiteiten werkt ze ook als backing vocal voor Daan, Eline De Munck, Studio 100, Willy Sommers en nog enkele andere artiesten.

Stefanie is ook de leading lady van Misses Big Stuff. Dit is een 10-koppige band dat vooral de rythm & blues van de sixties terug vanonder het stof haalt. Met ‘Misses Big Stuff’ stond ze reeds al op grote podia zoals Polé Polé in Gent. Je kan Stefanie daarnaast ook aan het werk zien als frontzangeres van de XL Band.

Stefanie kan alle genres aan, heeft een uitgebreid repertoire en brengt de sfeer er telkens weer in.

Facebooktwittermail

Tags: , , , , ,

Tarieven

    Prijs op aanvraag

Video's / Fotogalerij

 

Deze artiest boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons