That ’70s Band

Offerte voor deze band

Categorie: , , ,

That ’70s Band: Govert Deploige & Maxine Michiels, a match made in the 70s (Figuurlijk dan wel), brengen samen met topmuzikanten een ode aan the seventies.

 

De Jaren ’70 was de periode waarin de glam- en hardrock de eerste headbangers een whiplash bezorgden, de disco en de funk zelfs een hark aan het dansen brachten, de reggae verwaaide geesten in nog hogere sferen wist te brengen en de punk wild om zich heen slaand, het anarchisme predikte. Wat de soul teweeg bracht laten we aan uw verbeelding over!

Een ietwat vergeten periode the seventies, maar verantwoordelijk voor een resem muzikale parels die in het collectief geheugen gebrand zitten. Denk maar aan artiesten zoals Fleetwood Mac, Queen, Chic, The Rolling Stones, Stevie Wonder and many more.

 

Maxine Michiels (gezegend met de muzikale genen van haar papa Paul ‘Soulsister’ Michiels) en Govert Deploige (Thuis, W817, … ) brengen die kleurrijke periode teug tot leven, geruggesteund door een band om “grooovey” tegen te zeggen. Een knaller van een muzikale show, die sprankelt, wervelt, ontroert, rockt en swingt.

De muzikanten (Dave Wyns, Herwig Scheck, Kristof Aerts en Jan-Kris Vinken) zijn doorwinterde professionals. Met bakken ervaring en thuis in alle denkbare genres zijn zij perfect op mekaar ingespeeld. Zij voorzagen samen o.a. recent ook Cleymans & Van Geel van de gepaste noten en speelden individueel al bij toppers zoals Clouseau, K3 etc.

 

De band heeft in 2019 reeds een mooi palmares opgebouwd. Met passages op Radio Nostalgie en Joe.Fm alsook een spetterend optreden op ondermeer de Korenmarkt tijdens de Gentse Feesten 2019. That ’70s Band is klaar om uw event in 2020 op zijn kop te zetten!

 

That ’70s Band: Probably the best band in the world ;)!

Volg de band ook via Facebook en Instagram

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , , , , , ,

Kalender

Video's / Fotogalerij

That '70s Band op de Gentse Feesten 2019

 

Deze band boeken?

Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • Hidden
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

Contacteer ons