That ’70s Band

Offerte voor deze band

Categorie: , , ,

That ’70s Band boeken doe je exclusief bij Make My Day!

Govert Deploige & Maxine Michiels, a match made in the 70s (Figuurlijk dan wel), vormen samen met topmuzikanten That ’70s Band.

 

De Jaren 70 was de periode waarin de glam- en hardrock de eerste headbangers een whiplash bezorgden, de disco en de funk zelfs een hark aan het dansen brachten, de reggae verwaaide geesten in nog hogere sferen wist te brengen en de punk wild om zich heen slaand, het anarchisme predikte. Wat de soul teweeg bracht laat ik aan uw verbeelding over…

Een ietwat vergeten periode, maar verantwoordelijk voor een resem muzikale parels die in het collectief geheugen gebrand zitten.

Maxine Michiels (gezegend met de muzikale genen van haar papa Paul ‘Soulsister’ Michiels) en Govert Deploige (Thuis, W817, … ) brengen die kleurrijke periode teug tot leven, geruggesteund door een band om “grooovey” tegen te zeggen. Een knaller van een muzikale show, die sprankelt, wervelt, ontroert, rockt en swingt.

 

Probably the best band in the world ;)!

 

Volg de band ook via Facebook en Instagram

Facebooktwittermail

Tags: , , , , , , , , , , ,

Kalender

  Video's / Fotogalerij

  Party met That '70s Band!

   

  Deze band boeken?

  Vraag een offerte aan

  • Jouw evenement
  • :
  • Jouw gegevens
  • Bedrijfsgegevens (indien van toepassing)
  • Make My Day houdt rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Uw contactgegevens zullen dan ook nooit aan derden worden doorgegeven. Door deze nota aan te vinken geef je ons toestemming dat we je op de hoogte mogen houden. In het geval we een nieuwsbrief zouden versturen dan gebeurt dit eerder sporadisch (wij houden ook niet van spam) en krijgt u altijd de mogelijkheid om uit te schrijven. Make My Day behoudt het recht om de policy te allen tijde te wijzigen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte artiest voor uw evenement?

  Contacteer ons