Nieuwe aanwinst voor Make My Day

Gepubliceerd op 2 mei, 2018

Make My Day kondigt met trots een nieuwe samenwerking aan! Vanaf heden zijn AnnaGrace, Lasgo, Lasgo vs. AnnaGrace Battle, Peter Luts, DJ Ward en Jelle Van Dael ook bij Make My Day te boeken! We zijn verheugd om met deze artiesten ons dance-aanbod en portefeuille verder aan te vullen. We stellen ze graag kort aan jullie voor:

AnnaGrace heeft na 18 jaar optreden reeds bakken ervaring opgedaan, zowel in het binnen- als buitenland. Haar huidige stijl bevat meer lentefrisse poptunes met een bonte dansbare mix van feelgoodmelodieën en up-to-date beats dankzij Peter Luts. Denk hierbij aan één van haar grootste hits ‘Let The Feelings Go’Lasgo is een welbekende dance band met Jelle Van Dael als frontvrouw. Ze hebben sinds 2000 diverse hitlijsten gehaald en podia’s veroverd in zowel België als Europa. Hun eerste hitsingle ‘Something’ klinkt zeker en vast bekend in de oren. Deze twee hebben recent een nieuwe tour opgestart: Lasgo vs. AnnaGrace Battle. Ze nemen het live tegen elkaar op en brengen daarbij enkel hun allergrootste hits.

Daarnaast hebben we nog enkele DJ’s in het nieuwe aanbod. Peter Luts klinkt bij iedereen wel bekend. Op zijn muziek kan je maar heel moeilijk blijven stilstaan. Dansen en feesten gegarandeerd. Peter eet, ademt en bestaat uit muziek en is dé maker van vele wereldhits. DJ Ward is dan weer de meest getalenteerde crossover DJ van België met zijn eigen herkenbare stijl. Van 90’s tot hedendaags commercieel, van chirofuiven tot bedrijfsfeesten of grootschalige evenementen, geen enkele dansvloer is voor hem te groot noch te klein! Van Jelle Van Dael hebben we het laatste nog niet gezien. Ze zit boordevol energie en is een geboren entertainer. Naast het zingen, songwriten en producen, is ze ook nog eens DJ en MC. Niets is te veel voor haar.

Let’s get that party started!

 

 

(Foto’s © HITT bvba)

Facebooktwittermail